Grönsaksbiff carribean med mangosås

Grönsaksbiffar serveras tillsammans med en matig broccolisallad och en sötkryddig mangosås.


Ingredienser

10 portioner

Broccolisallad

  • 350 g matkorn
  • 500 g fryst broccoli
  • 250 g frysta ärter
  • 100 g salladslök
  • 100 g persilja
  • 80 ml olivolja
  • Salt och peppar

Mangosås

  • 625 g fryst, tinad mango
  • 20 ml flytande honung
  • 15 g curry
  • 25 g riven vitlök
  • 3,25 dl turkisk yoghurt
  • 10 procent
  • 50 ml majonnäs
  • Salt och cayennepeppar
  • 1500 g GoGreen grönsaksbiff caribbean

Så här gör du

  1. Koka matkornet enligt anvisning på förpackningen.
  2. Ångkoka broccoli och ärter ca 3 min. Finhacka salladslöken och persiljan. Blanda samman mat- korn, broccoli, ärter, salladslök, persilja med olivolja. Smaka av med salt och peppar.
  3. Mixa mango, honung och kryddor slätt. Blanda ner yoghurt och majonnäs. Smaka av med salt och cayennepeppar.
  4. Tillaga biffarna enligt anvisning på förpackningen. Servera tillsammans med broccolisalladen och mangosåsen.

Vad tycker du?