Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel.
Pannkakscrêpe med mörk choklad och hjortron
Bjud dina gäster på en helt gluten och laktosfri dessert som inte bara är enkel att tillreda, den bjuder smaksinnena på en riktig sensation. Bli inte förvånad om dessa crêpes med mörk choklad och härliga hjortron gör stor succé!
Ingredienser
10 stycken- 20 st Kungsörnen pannkakor – gluten & laktosfri
- 200 gr mörk choklad, hackad
- 2 dl hjortronsylt
- Ev. laktosfri vaniljglass till servering
Så här gör du
- Tina pannkakorna.
- Vik upp pannkakorna och strö över hackad mörk choklad.
- Vik ihop igen och värm i micron ca 1 minut så att chokladen smälter.
- Toppa med hjortron sylt och en skopa laktosfri vaniljglass.