Sallad med krispig färs och rostade bönor


Ingredienser

10 portioner
  • 100 g rostade bruna bönor
  • 500 g GoGreen Vegofärs
  • 2 dl rapsolja
  • 350-400 g finbladig sallad
  • 150 g röd lök i tunna skivor
  • Salt och peppar efter smak

Korianderyoghurt:

  • 1 kruka koriander
  • 500 g matlagningsyoghurt
  • 2 msk honung
  • Salt och peppar efter smak

Så här gör du

  1. Bönor: Blötlägg, koka samt rosta bönorna enligt anvisningarna för dem.
  2. Färs: Knaperstek färs på medelhög värme i oljan, salta och peppra efter smak. Låt rinna av på papper.
  3. Dressing: Hacka koriandern relativt fint och blanda med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar.
  4. Sallad: Varva löken med sallad och toppa med färsen och bönorna. Toppa med korianderyoghurten. Serveras med fördel tillsammans med ett nybakat bröd och lite olivolja.a

Vad tycker du?